Koulutuksen sisältö:
- oma osaamistaso aiheeseen oli nolla. Ilmeisesti kurssilla kuitenkin suurimmalla osalla oli aiheesta kokemusta ja sitä odotettiinkin. Nolla tasolla meni kyllä pahasti yli tämä.
- Koulutuksen rakenne oli sekava. Välillä hypittiin eri asioissa, jolloin koulutusta oli vaikea seurata. Koulutus tuntui laajemmalta/haastavammalta perusteet kurssiksi. Lopussa olevat demot olivat mielenkiintoisia, niitä olisi voinut olla lisää. Koulutus ei sisältänyt ollenkaan itsenäistä työtä, vaikka koulutuksen kuvauksesta sai sen kuvan, että tullaan tekemään jotain itse. Alussa olisi voinut näyttää
jotain valmista tuotosta, mikä koulutuksessa tultaisiin tekemään ja koulutuksen aikana oltaisiin tehty samaa asiaa itse perässä.
- Kouluttaja oli erittäin perehtynyt aihealueeseen, mutta asian käsittely oli hetkittäin "kiemuraista". Tunnen itse Linuxin hyvin ja huomasin, että monessa kohtaa asian "pihvi" tuntui vähän hukkuvan Linuxyksityiskohtien alle.
Jos ei olisi mtään tiennyt Dockerista, niin olisi ollut varsinkin toisena päivänä vaikeaa seurata kurssia. Nyt kuitenkin tiesin jo sopivasti Dockerista, niin pystyi seuraamaan hyvin ja pysymään mukana.
- Kaikki asiat kyllä ehdittiin käsitellä. Opiskelijan kannatti kuitenkin käydä materiaalia ensimmäisen päivän jälkeen itse läpi, jotta kakkospäivänä pysyi mukana. Tahti oli aika nopea, mutta asia oli
timanttista!
- Vauhti oli aika kova. Pitää käydä vielä ajatuksen kanssa asiat läpi.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
(Kouluttaja hallitsi kouluttamansa asian sisällön 5,8)
- todennäkköisesti asiakokonaisuus oli liian iso käytössä olevaan aikaan. eli ensikertalaiselle aivan liian nopea tahti oli kyllä.
- Kouluttaja oli tosi osaava tekijä ja osasi vastata kysymyksiin hyvin. Tahti oli todella nopea kaiken asian sisäistämiseen nähden.
- Olisi ehkä itse kaivannut hieman enemmän "hands-on" tyyppistä tekemistä. Toisaalta kouluttajan komentoriviltä seuratessa ehdittiin käydä asiaa ehkä enemmän läpi, mutta selkäytimeen eivät menneet niin hyvin.


Suosittelu:
n=10
- 6 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 1 osallistuja ei suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 3 ei osannut sanoa

Uusia koulutusaiheita:
- AWS perusteet, Fargate, yms aws deployment