Koulutuksen sisältö:
- Omat esitiedot olivat ehkä puutteelliset, mutta se oli itsellä tiedossakin jo ilmoittautuessa. Silti sain irti oleellisia ajatuksia.
- Paljon asiaa kahteen päivään.
- Oletin, että olisi nimen mukaan keskitytty Backlogien hallintaan. Nyt yli puolet ajasta käytettiin muuhun.
- Keskustelua oli paljon mikä on aina hyvä. Jotenkin aina toivoisi että sille olisi enemmänkin aikaa kun päästään hyvään vauhtiin.
- Liian paljon asiaa kahteen päivään, asioita juostiin läpi eikä ehditty alustaa kunnolla, keskustelut menivät välillä päällehuutamiseksi kun asiaa oli paljon ja kaikilla jotain sanottavaa :D
- Tehtäviin olisi voinut olla vähän enemmän aikaa. Ryhmätyötilat toimivat hyvin.
- Todella hyvä, kattava ja asiallinen koulutus. Kiitos!
- Materiaali oli ok ja hyvää, samoin vapaat keskusteluosiot. Mutta se mikä oli ongelmallista, on liian lyhyt kurssiaika materiaalin määrään nähden. Mutta tämä ongelma on ollut kaikilla kouluttajilla aiemminkin ja ilmeisesti rahanpuute ostajilla vain pahentaa ongelmaa vuosien mittaan :-)
- Säännölliset tauot erittäin hyvä asia. Aikataulu ei oikein pitänyt, molempina päivinä mentiin yliajalle. Teams ja pitkä Word-dokumentti ei ole paras mahdollinen alusta koulutusten pitämiselle.
- Itselläni oli virheellinen käsitys sisällöstä otsikon perusteella, mutta koulutussisältö toimi hyvänä kertauksena agileasioista ja lisäksi tuli jonkun verran myös odottamiani vinkkejä backlogin hallintaan.
- Word pohjainen pruju ei oikein toimi esityksissä Aihealueita oli vähän sieltä sun täältä ja välillä hypättiin johonkin nettisivuille. Parempi jos sisältö olisi yhdellä alustalla. Koulutus alkoi ehkä vähän liian alkeista, olisi ollut mielenkiintoisempaa keskittyä enenmmän nimeonmaan backlogin hallintaan
- Vaatimuksena oli CSPO tai CSM tasoiset tiedot ja muutaman vuoden työkokemus. Mielestäni kurssi ei sisältänyt mitään uutta vs. esitietovaatimukset. Tietysti hyvää kertausta, mutta oikeastaan mitään
uutta ei taskuun tästä jäänyt. Harjoituksia oli paljon ja keskustelua, mikä tavallaan hyvä, mutta kaikissa harjoituksissa oli kiire ja kaikki jäivät vähän kesken. Ehkä vähemmän ryhmätöitä ja paremmin alustettuna. Kaikkea kurssin sisältöä ei ehditty käymään läpi, lopusta "niistettiin" ajan puutteen vuoksi. Kouluttaja oli ihan ok ja osaava ja facilitoi koulutusta hyvin.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Ryhmätyöharjoitusten tavoite olisi ollut hyvä tiivistää ja käydä selkeämmin läpi ennen jokaista harjoitusta, oman pienryhmän ja kommenteista päätellen monien muidenkin aika meni materiaalien käytön osalta monesti ihmettelyyn miten nämä pitäisi täyttää.
- Erittäin hyvä koulutus, paljon asiaa ja olisi varmaan saanut materiaalista vaikka kolmannenkin päivän. Erinomainen kouluttaja.
- Hyviä keskusteluja. Eka päivänä hyvin taukoja. Toisena päivänä hyviä muistutuksia myös taukojumpasta.
- Ryhmätöitä ei alustettu tarpeeksi, pienryhmät alkoivat melkein joka kerta ihmettelyllä mitä tässä piti nyt tehdä.
- Oikein hyvin homma eteni ja tauot oli hyvin ajoitettu.
- Lyhyet harjoiteajat toki aiheuttavat sen, että ei ehdi syventyä, ja aikaa saattaa kulua paljon keskusteluun (mikä ei välttämättä ole huono asia). Joka tapauksessa hyviä ja mielenkiintoisia tehtäviä!
- Aikaa olisi voinut olla enemmän harjoituksen tekemiseen, mutta se ei olisi ollut mahdollista 2 päivän koulutuksessa.
- Kouluttaja hyv ja osaava. Vapaat5 keskustelut olivat kurssin suola vaikka veivätkin aikaa kurssimateriaalin läpikäynniltä. Käytännön kokemukset ja debatti olivat parasta antia
- Kouluttaja oli hyvä ja asiansa osaava. Koulutusalustaan voisi miettiä vaihtoehtoja.
- Materiaalit vaikuttavat ulkoisesti 20 vuotta vanhoille (Ehkä ne on ne ClipArt kuvat mitkä luo sen kuvan)
- Selkeä puhe, johdonmukainen esiintyminen, hyvä kun kysymyksiä/keskustelua sallittiin
- Aikaan nähden harjoitukset olivat ihan sopivia

Koulutusjärjestelyt:
- Hyvin toimi Teamsissä.
- Teams huoneiden välillä siirtyminen temppuili toisena päivänä, minkä takia piti käynnistää Teams joka harjoitusta varten uusiksi
- Tekniikka toimi hyvin, taukoja oli riittävästi

Suosittelu:
n=19
- 14 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 2 ei suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 3 ei osannut sanoa

Koulutusaihe-ehdotuksia:
- Angular.js