Koulutuksen sisältö:
- Ihan OK läpikäynti teoriakokonaisuudesta. Omaksuminen edellyttää kuitenkin omatoimista testaamista, johon kurssin aikataulu ei oikein anna mahdollisuutta.
- Koulutus oli hyvin pidetty. Asiasisältö oli ehkä hieman kevyt käytännön osalta, mikä johtuu tietysti MS:n materiaalista.
- Kurssin sisältö on melko laaja ja siinä mielessä ainakin itselle sopii paremmin koulutuksen pilkkominen useammalle päivälle. Harjoituksia saisi mielestäni olla enemmänkin.
- Lisäisin hands-on osuutta, nyt teoriaa tuli aika paljon lyhyessä ajassa mutta käytäntö jäi vähän etäiseksi. Hienointa olisi jos kurssilla rakennettaisiin samalla jonkilaista sisältöön liittyvää kokonaista palvelua ja samalla pääsisi tekemään käsin asioita. MS:n valmiit labrat on aikalailla toisistaaln erillisiä tehtäviä ja selainen työelämässä vaadittava kokonaisuuden hallinta jää vähäiseksi. Toki tällöin pitäisi kurssin varmaankin olla kolmen päivän sijaan viisi päivää.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
(kouluttajan keskiarvo 5,2)
- Olisi parempi, jos käytännön harjoitukset ("labs") tehtäisiin omalla ajalla. Käsiteltävää asiaa on niin paljon, että tuntui ajan haaskaamiselta että harjoituksiin käytettiin aikaa.
- Itsenäni ei Skillpipen materiaali oikein säväyttänyt. Jäi mielikuva, että asiat oli lueteltu otsikkotasolla ja upotettu vanhentuneita linkkejä Microsoftin omaan dokumentaatioon.
- Kouluttajan esittämissä kalvoissa oli paljon linkkejä lisämateriaaliin, sen sijaan skillpipen materiaalissa niitä ei ollut ainakaan samoilla sivuilla.Kun asioita muutenkin mennään nopeasti läpi niin olisi ollut mukava päivän jälkeen tai myöhemminkin käydä lukemassa niitä linkkejä ja syventää osaamistaan.

Koulutusjärjestelyt:
- Vaikea arvioida kun koulutus järjestettiin verkossa/teamsin välityksellä. Sopii itselle vallan hyvin.
- Etäkoulutus toimii hyvin.

Suosittelu:
n=10
- 8 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 2 ei osannut sanoa

Koulutusaihe-ehdotuksia:
- Azure + muihin pilvipalveluihin liittyvät koulutukset kiinnostaisivat.
- AZ-305 sitten kun se julkaistaan.