Koulutuksen sisältö:
- hieman haasteellista etänä yhdeltä näytöltä koittaa seurata ohjeita ja samalla ite koittaa tehdä harjoitusta, mutta hienosti kouluttaja pysyi suht hyvässä vaudissa, eli lähes koko ajan pysyi mukana :D
- Hyvä koulutus kaiken kaikkiaan, mutta vastaavalla sisällöllä koulutus voisi olla jopa kaksipäiväinen, jotta harjoitustöille jäisi riittävästi aikaa ja asiat olisi helpompi sisäistää.
- Aika paljon monenlaista asiaa yhdessä päivässä. Itsellä oli jo valmiiksi kokemusta Power BI:stä, niin oli ihan ok, mutta jakaisin kyllä tämän pariin päivään. Tietolähteiden julkaisemisesta jasynkronoimisesta olisin kaivannut lisää.
- Hieman sisältö oli enemmän perusteita, mitä osasin odottaa. Mutta perusteet on hyvä kuitenkin käydä huolella. Onko jatkokurssia tarjolla?

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Hyvin vedetty flunssasta huolimatta. :)
- Kouluttaja kävi asia perusteellisesti, joskin joissakin kohdassa jokin toimenpide tapahtui turhan nopeasti. Mutta kysymällä asia selvisi. Näissä meni ehkä sitten hieman extra-aikaa, mutta jos taas jokaisen kohdan olisi käynyt tarkemmin, se veisi vielä enemmän aikaa.

Koulutusjärjestelyt:
- Etäkoulutus ei paras mahdollinen formaatti tämän tyyppiseen, muuta korona-aika asettaa tietysti reunaehtoja.
- Hyvin meni. Asennuksissa olisi voinut olla pieni Hello world demo mukana, jonka tekemällä olisi varmistanut kaiken olevan kunnossa. Nyt meni vielä viimeistelyyn pieni hetki koulutuksen alusta

Suosittelu:
n=11
- kaikki osallistujat suosittelisivat koulutusta kollegalleen