Koulutuksen sisältö:
- Taso sopiva, etenemistahti sopiva sisällön määrään nähden. Hyvin sisältö.
- Sisältö oli hyvää ja hyvin jaksotettua. Tässä tapauksessa luultavasti helpotti, että osallistujia oli vain muutama, mutta kaiken kaikkiaan asiat esitettiin selkeästi ja asiantuntemuksella.
- Hyvä tahti. Ei tarvitse ainakaan nopeuttaa mitään. Kurssilla oli mukavasti sisältöä Robotin sisäisestä toiminnasta. Pienemmällä porukalla sai sopivasti räätälöityä kurssia ja yleisön kysymyksiin vastauksia, eikä ollut suuria teknisiä ongelmia.
- Riippuu tietysti osallistujien tasosta, mutta itselleni olisi ollut helpompaa, jos esimerkkikoodeista olisi tehty aivan omat versionsa jo kirjoitettujen lennossamuuttamisen sijaan. Olin välillä vähän helisemässä, kun yritin kuunnella selitystä naputtaen itselleni osin vierasta koodia samaan aikaan ja kun sitten tein jonkin syntaksivirheen ja aloin etsiä sen syytä, niin huomasin korjanneeni
ensimmäisestä versiosta toisen toimivaksi, mutta muutokset menivätkin esityksessä jo neljännessä inkarnaatiossa. Mutta näytönkaappaukset onneksi toimivat :-)

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
(kouluttaja sai arvosanaksi 6,0)
- Koulutusmateriaalia ei käytännössä ollut juuri muuta kuin se, mitä kouluttaja kirjoitti koodieditorissa, mutta se sopi tämän kurssin tarpeisiin hyvin, ja linkkejä tarkempaan dokumentaatioon annettiin myös.
- Valmismateriaalia, jonka pohjalta hands-on-tehtäviä tehdään voisi ehkä olla enemmän. Toisaalta Robot Frameworkin oma dokumentaatio on niin hyvä, että sitä voi hyvin käyttää koulutuksen tukena. On tärkeää tietää, mistä virallisesta paikasta tietoa voi etsiä itse, kun sitä tulevaisuudessa tarvitsee.

Koulutusjärjestelyt:
- Koulutus järjestettiin etänä, joten tiloihin ja laitteistoihin ei ole kovin mielekästä ottaa kantaa.
- Etäjärjestelyt, joten käytössä oli oma kotitoimisto.

Suosittelu:
n=4
- kaikki osallistujat suosittelisivat koulutusta kollegalleen

Uusia koulutusaiheita:
- Tekoälypohjainen testaus. Työkalut, käytännöt jne.