Koulutuksen sisältö:
- Olisi voinut olla nopeampi tempo, ja enemmän kädet savessa -tekemistä...
- Laaja aihe, mutta ihan hyvä perehdytys.
- Sisällöltään ja tasoltaan hyvä henkilölle jolla ei ollut aikaisempaa kokemusta Power BI:stä. Etenemistahti oli sopiva.
- Tarkennus kohtaan "Koulutuksen sisältö vastasi osaamistasoani": Oli liian perustasoa itselleni, mutta osasin sitä vähän odottaakin. Odotin ehkä enemmän ihan käytännön tekemistä, mikä johtui jo olemassa olevasta osaamistasostani.
- Ehkä ennen koulutusta olisi hyvä vinkata lisensseistä, mitä kannattaisi olla koulutukseen osallistuvalla. Hyvää oli se, että sai itse tehdä ja sitä kautta oppia. Tosin joku kohta meni ohi, kun samalla kuunteli/katsoi ja teki itsekin. Hyviä käytäntöjä vielä kaipaisi yhteenvedon omaisesti. Kouluttaja puhui rauhallisesti ja selkeästi, oli mukava olla koulutuksessa. Nyt vaan pitää itse harjoitella ja kokeilla. Kiitos!
- Olen jonkin verraan käyttänyt PowerBi desktoppia ja valtaosa materiaalista oli tuttua. Sain kuitenkin hyviä tärppejä ihan perustekemiseen.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Hyvä koulutus jota suosittelisin muillekin.
- Selkeä ja rauhallinen.
- Yhden päivän puitteissa on haastavaa käydä laaja sovellus kattavasti läpi. Workshop tyyppinen harjoitus mielestäni auttaa omaksumaan uutta asiaa aina parhaiten.

Koulutusjärjestelyt:
-Yhteydet Teamsin kautta toimi tosi hyvin ja laadukkaasti. Tauot ja jaksotus myös mukavat.

Suosittelu:
n = 14
- 13 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 1 ei osannut sanoa

Uudet koulutusaiheet:
- Omassa työssäni kaipaisin syventävää DAX koodauksen taitoa. Siitä tahtoisin kurssia. Lisäksi Power Query toimintoihin ja aineiston valmisteluun keskittyvää sisältöä voisi olla lisää.