Koulutuksen sisältö:
- Täysin uutena asiana ensimmäisen päivän demoja sai aika vauhdikkaasti tehdä että sai tehtyä annetussa ajassa. Seuraavina päivinä ei tullut vastaavia ongelmia.
- Labrat meni aika copy pastella. Itsestä toki kiinni mitenkä noi tekee. Jos olisin tehnyt ilman noita vastauksia niin ei olisi aika minulla ainkaan noiden tekemiseen riittänyt.
- Asioita olisi voitu käydä hieman yksityiskohtaisemmin läpi.
- Oletin että mennään syvemmälle kun mainostettiin että pitäisi olla vaikka kuinka paljon kokemusta Azuresta ja Visual Studiosta. Käytännössä koulutus ei vaatinut osaamista kuin ihan peruskoodauksesta. Saman setin olisi voinut hoitaa myös lyhyemmässä ajassa ja/tai nauhoitetulla luennoinnilla. Tuli tehtyä paljon muita hommia välissä kun odottelin koulutuksen jatkumista.
- Kurssin sisältö ehdittiin käydä hyvin lävitse. Vähän olisi ehkä toivonut tarkempaa kuvausta joistain palveluista kuin pikavilkaisuja moniin, mutta kurssin sisältö ymmärrettävästi tulee suoraan Microsoftilta.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Koulutus ja kouluttaja olivat kokonaisuutena mielestäni erittäin päteviä!
- Harjoitukset olisivat voineet kertoa joitain asioita yksityiskohtaisemmin. Nyt osassa vaiheista sanottiin vain esim että kutsu tätä metodia näillä parametreilla kertomatta mitä nämä parametrit tekevät. Eli osittain harjoitukset menivät vain koodin kopioimiseksi ymmärtämättä mitä oikeasti ollaan tekemässä.
- Tämä voisi olla hankalaa toteuttaa mutta olisi tietysti kiva jos harjoitukset rakentaisivat yhtä isompaa kokonaisuutta. Nyt ne tuntuivat kovin irrallisilta kokonaisuuksilta.
- Ihan hyödyllisiä anekdootteja oikeasta elämästä. Harjoituksissa omaan oppimiseen liikaa toistoa perusasioista.
- Tykkäsin siitä että kouluttaja pystyi kertomaan esimerkkejä Azuren käytöstä tosimaailman käyttötapauksissa. Kurssimateriaali Skillpipessä jäi aika vähälle käytölle ja tuntuu turhalta koska materiaalia ei saa ladattua pdf:änä tai vastaavana.

Koulutusjärjestelyt:
- Kun pelaan macilla niin olisi etukenossa ollut hyvä asentaa tarvittavat ohjelmistot.
- Koska harjoituksia tehtiin etänä olisi ehkä jonkinlainen esi asennettavien ohjelmien ja kirjastojen lista hyvä jakaa osallistujille ennen kurssia jotta ne voisi mahdollisesti ladata etukäteen.
- (Koulutus suoritettiin etänä)
- Voisi listata kaikki mitä tarvitsee ladata ennen koulutusta.

Suosittelu:
n = 12
- 10 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 2 ei osaa sanoa