Koulutuksen sisältö:
- Ensimmäinen päivä n. klo 10:30 asti täysin tarpeeton. Jos kyse on vain kahden päivän kurssista 1,5h ennen kuin päästään asiaan on tosi paljon prosentteina. Oikeastaan vasta lounaan jälkeen päästiin asiaan ja se oli oikein hyvää sisällön suhteen. Miinusta siitä että materiaalissa on virheitä sekä kuvissa että komentojen hipsuissa - tämä on etätoteutuksessa vielä paljon tärkeämpää koska ei voi kollegalta tarkistaa.
- Ekan päivän alussa meni liikaa aikaa kurssinvetäjän työhistorian läpikäymiseen.
- Koulutuksen sisältö hyvä ja kouluttaja selkeä ja hyvä. Oma osaamiseni ei ihan riittänyt siihen, että olisin niin nopeasti saanut kaikki harjoitukset tehtyä. Harjoituksiin olisin kaipanut puolet aikaa enemmän (30 min per harjoitus)
- Viimeiset harjoitukset olivat jo aloittelijalle liian vaikeita, mutta hyvä tietää -asiaa. Ajankäyttöä ei voi enään tehostaa, taukoja ei ollut kuin muuta / päivä
- paljon asiaa nopeassa ajassa... näin etäkoulutuksena ois hyvin voinu vetää kolmessakin päivässä ja vähän lyhyemmällä päivällä.... perjantaina 15 jälkeen ei ihan parhaimmillaan oppimaan uutta :)
- Loppuosio meni hieman nopeaan tahtiin, kun taas alussa käytettiin melko paljon aikaa hyvin perusasioihin. Loppuosion asioita olisi voinut priorisoida enemmän kuin perusteita.
- Paljon uutta asiaa, jonka pureskuluun ites olisin kaivannut enemmän aikaa. Tehtävät olivat hyviä, mutta hieman enemmän olisin ites kaivannut aikaa niiden tekemiseen. 2-4 tuntia enemmän.
- Koulutus antoi hyvän perustan jatkaa opiskelua ja soveltaa omaan työhön ja työympäristöön.

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Testatkaa se materiaali ja että softat ja asiat on paikallaan. Aikaa ei saisi mennä siihen että korjataan virheitä jotka aiheutuu materiaalin virheistä.
- Aineistoissa paljon virheitä ja typoja. Labraympäristö toimi hyvin, se oli plussaa. Harjoituksia ei mahdollista tehdä ilman vastauksien katsomista tässä ajassa.
- Uudet työkalut vaativat enemmän aikaa jotta kaikki saisi kurssilla toimimaan helposti. Opettaja on hyvä, osaa asiansa sekä selkeä ulosanti.
- boonus pisteet et tehtävien vastaukset ja tiedostot löytyi koneelta. Ei noiden kirjoittaminen opeta mitään joten copy/paste on hyvä juttu
- Harjoitustehtävän ohjeistukseesa oli virheitä, minkä vuoksi saattoi joutua harhaan niitä tehdessä. Nämä kuntoon, niin on hyvä kokonaisuus :)
- Hyvä kokonaisuus ja toimi hyvin myös etäopetuksena.

Koulutusjärjestelyt:
- Toimivat järjestelyt, zoomi toimi koko ajan hyvin
- Yllätävän hyvin toimii koulutukset etänä.
- Etäkoulutus toimi loistavasti. Tämä on tätä päivää. Ei tarvitse matkustaa ja saa rauhassa keskittyä olennaiseen ilman muiden häirintää.
- Kiinteät ja ennakkoon sovitut ruokatauot helpottaisivat elämää, jos tilaa ruuan tai yrittää koordinoida ruokailua perheen kanssa. Tämä "Sopivassa kohdassa mennään syömään"-metodi sopii, jos ei
tarvitse ruoan tähden mitään koordinointia.
- Toimi hyvin myös etänä.

Suosittelu:
n = 14
- 13 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 1 ei suosittelisi koulutusta kollegalleen

Koulutusaihe-ehdotukset:
- Python kursseja : basic, intermediate jne. tasoille.