Koulutuksen sisältö:
- Itselläni oli hiukan yllättäen ainakin kurssin sisältöön nähden paljon tietoa, joten aika moni asia oli jo tuttua. Etenemistahti oli aika reipas ja olisin kaivannut ehkä syvempää sukellusta joihinkin aiheisiin. Mutta ymmärrettävästi aikaa ei ollut syventyä aiheisiin liikaa.
- Antamasi esimerkit olivat todella kiinnostavia ja tekivät aiheesta huomattavasti ymmärrettävämmän. Kiitos niistä!
- Varsinaisesti projektipäällikön roolia ja sen osuutta koulutuksessa olisin kaivannut enemmän. Nyt mentiin reilusti hankkijan ja ylläpitäjän tonteille
- Aika paljon asiaa nopeasti, keskittymiskyky meinas välillä herpaantua loppua kohden. Taukoja ois voinut olla enemmän/pitempiä. Mutta muuten erittäin hyvä ja tiivis paketti!

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Kouluttajan kertomukset ja esimerkit ryhdittivät esitystä hyvin. Kouluttaja onnistui myös luomaan jonkin verran dialogia koulutettavien kanssa. Asioita oli yhden päivän tarpeiksi ehkä liikaa, mutta toisaalta saatiin kattava yleiskuva. Käytännön harjoituksia ei ollut, jäin miettimään olisiko niillä voinut vielä syventää joiytain osa-alueita. Taukoja oli sopivasti.
- Harjoituksia ei ollut (ei sinänsä tarvittukaan eikä olisi mahtunut aikatauluun). Materiaali oli paljolti esim. AWS:n sivuilta, sitä voisi kehittää lisäämällä kouluttajan kertomia asioita.
- Esittelit kurssilla AWS:n käyttöä. Olisi ollut mukava, jos oltaisiin yhdessä käyty jokin harjoitus. Tehtävän kuvaus olisi ensin annettu, jonka perään se oltaisiin heti käyty läpi yhdessä, olisi voinut jäädä paremmin vielä asiat muistiin.
- Harjoituksia en ollut, mikä oli hyvä
- Ei ollut harjoituksia, vain tiukkaa asiaa

Koulutusjärjestelyt:
- Hyvin sujui etänäkin!
- etäkoulutus niin ympäristö oli vähän omalla vastuulla. Sillä vähän hassuja kysymyksiä

Suosittelu:
n = 7
- 5 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen
- 2 ei osannut sanoa