Koulutuksen sisältö:
- Yleiskuvaa olisi voinut paremmin esitellä
- code snippetit olisi voinut olla jossain notepadissa, hankalaa ja turhan aikaavievää kopioida manuaalisesti kalvoilta välillä pitkiäkin lausekkeita.
- Osa harjoituksista meni liian nopeasti
- Käsiteltävää oli riittävästi ja sopivan kattavasti. Kurssi antoi erittäin hyvän pohjan Dockerin käyttämiseen tulevaisuudessa. Tehtävistä on tietysti hankalaa tehdä soveltavampia, mutta tehtävät oli luonteeltaan "kopioi taululta" -tyylisiä. Myös kurssilaisten koneet olisi voinut tyhjentää edellisten kurssilaisten jäljiltä, jotta tehtävien tekeminen olisi kaikilla ollut yhtä sulavaa..

Kouluttaja, koulutusmateriaali ja harjoitukset:
- Ns kurssin mittainen harjoitus jossa rakennettaisiin edellisten harjoitusten päälle, voisi olla hyvä lisä. Toki ei helppo järjestää
- Harjoitukset olivat hyviä, mutta olisi voinut olla tarjolla myös syventäviä harjoituksia nopeimmille.
- Ehkä olisi voinut olla enemmän hands-on tyyppisiä harjoituksia.
- Harjoitteet voisi olla hieman vaativampia
- Kurssin vetäjä oli erittäin asiantunteva ja selkeä puheissaan. Asiasisältöön liittyi myös hyviä muistisääntöjä ja kuvia mitkä helpottaa asian sisäistämistä ja muistamista. Vetäjä osasi vastata lähes kaikkiin esille nousseisiin kysymyksiin heti, mutta nekin kysymykset mihin ei heti vastausta löytynyt hän lupasi selvittää taukojen aikana. Iso plussa siitä!

Koulutusjärjestelyt:
- Liian kuuma tila
- tilassa huono ilmanvaihto
- Ensimmäinen kokeiltu kone jumissa, seuravalta puuttui asennuspaketti.
- Koneet olivat hitaita. Mutta toimivat
- MaD-rakennuksessa erittäin huono sisäilma
- Käytetyt koneet oli välillä ihan juustossa, eli hitaita. Koneiden vieraskäyttäjien tietoja ei ollut tyhjennetty kurssien välillä, mikä aiheutti pientä säätöä harjoitustehtäviä tehdessä.

Suosittelu
n = 16
- kaikki osallistujat suosittelisivat koulutusta kollegalleen


Uudet koulutusideat:
- Dockerista workshop-tyylinen kokonaisuus, missä mietitään kuinka olemassaolevan palvelinkokonaisuuden voisi jakaa kontteihin ja mitä pitää huomioida niin tehdessä.
- Jenkins