Sisältö, taso ja eteneminen
- Ihan hyvä koulutus, vähän välillä oli hukassa iso kokonaiskuva.
- Ehkä tekoälyn voisi pudottaa kurssin nimestä pois, sitä ei juuri käsitelty (mikä oli positiivinen asia).
- Etenemistahti oli ripeä yleisesti ottaen. Kurssille tultaessa olisi hyvä, jos osallistujilla olisi hyvät pohjatiedot tilastomatematiikasta. Se helpottaisi asioiden ymmärtämistä osaltaan. Itsellä on vuosia, kun viimeksi on tämän parissa ollut, joten siinä mielessä muistinvirkistys olisi ollut suotavaa. Kouluttaja oli asiansa osaava ja muutoin homma tuntui pelaavan.
- Ajankäyttöön nähden melko hyvä katsaus aiheeeseen. Kahdessa päivässä ei oikeasti kerkeä juuri mitään vielä oppimaan. Koulutuksesta sai kyllä hyvää alkua aiheisiin, joihin voisi itse syventyä. Itse ottaisin melkeinpä koulutuksen otsikosta 'ja' sanat aina pois ja keskittyisin yhteen aiheeseen. Nytkin kyllä pääasiassa keskityttiin machine learning aiheeseen ja teköäly jätettiin enemmän maininnan asteelle.Mutta tekoälyä ei kyllä voi näillä kahden päivän koulutuksilla muutenkaan opettaa yhtään kenellekään. Se vaatii vuosien panostusta, että siitä saa mitään sovellusta aikaiseksi. "Käytännön esimerkkejä, kokemuksia ja demoja Machine Learning ja tekoälyratkaisuista" Jos käytännön esimerkeillä tarkoitettiin oikean elämän oikeassa käytössä olevia sovelluksia, niin näitä ei kyllä kovasti nähty.
- Koulutus keskittyi käytännön tekemiseen Rapidminerilla valmiiksi asetettujen liiketoimintaongelmien kautta, anti isommassa kuvassa jäi hieman laihaksi. Jatkon kannalta halukkailla voisi olla hyvä olla mahdollisuus harjoitella myös omilla aineistoilla. Jonkin esimerkkitoteutuksen kautta olisi ollut mukava nähdä koko ketju liiketoimintaongelman asettamisesta valmiiseen ratkaisuun. Lisää aikaa harjoituksen purkuun porukalla ennen seuraavaan harjoitukseen siirtymistä.
- Ohjelman käyttö käsiteltiin sinällään hyvin, mutta näytölle heijastetusta kuvasta oli vaikea saada selvää mikä pakotti kyselemään yleisöstä, mitä oikein äsken tehtiin.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Välillä kouluttaja meni kovin nopeasti demoissa eteenpäin jolloin kaikki eivät pysyneet perässä. Itselle tahti oli ok.
- Hyvä työkalu tällaiselle pikakurssille, ja aina positiivista päästä tutustumaan työkaluihin, jotka ovat itselle uusia.
- Kouluttaja oli tekninen henkilö joka osaa asiansa sillä saralla. Toinen kouluttaja ei päässyt paikalle, jolta mahdollisesti olisi saatu myös ylemmän tason opetusta liiketoiminnan näkövinkkelistä.
- Harjoitustehtävät olivat monipuolisia ja tukivat käytännön työtä. Ehkä esimerkit olisivat voineet olla modernempia?

Järjestelyt
- Paviljongin verkko oli todella hidas.
- Ruoka oli hyvää :) Koska koulutukseen osallistui pääosin ryhmiä eri yrityksistä, olisi jonkinlaisissa yrityskohtaisissa pöytäkunnissa työskentely voinut myös toimia.
- Koulutustilat tähän koulutukseen heikot, yleisön rivit kaikki samassa tasossa, jolloin takariviin jäi näytön alaosa näkymättä. Näytön resoluutio heikko ja teksti pientä varsinkin sovelluksen käyttövaiheessa, mikä hidasti esitystä, koska yleisöstä jouduttiin kysymään edellistä työvaihetta useampaan kertaan.

Suosittelu 
n=8
- 6 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen 
- 1 ei osaa sanoa
- 1 ei suosittelisi koulutusta kollegalleen