Sisältö, taso ja eteneminen
- käytännönkokemukset/huomiot hyviä
- Demoja olisi tehnyt mielellään vähän syvemmällä scopella ja/tai yhteinäisellä "tarinalla", esim. käsin tehdystä imagesta Dockerfilen kautta docker-composen avulla serviceksi. Yksittäiset demot olivat ihan hyviä, mutta tällainen elinkaari sitoisi yksittäisiä osaamisalueita kokonaisuudeksi.
- Kattava paketti. Käytännön harjoitukset oli todella hyviä ja niitä olisi voinut olla ehkä jopa hieman enemmän.
- Tosi iso ja laaja asia. Ehkä ois ollu perusteet pilkkoa tää pienempiin kokonaisuuksiin ja käydä pienempiä osioita syvällisemmin.
- hieno kurssi, kouluttaja aikataulutti kurssin hyvin ja vastasi kysymyksiin asiantuntevasti
- Ensimmäisen päivän olisi voinut tiivistää pienempään, eri flägit kuitenkin löytyvät --help:in avulla. Toisena päivänä päästiin asiaan ja vastasi odotuksia. Jokin esimerkki miten jokin tietty tuotannossa oleva järjestelmä on rakennettu, olisi voitu esittää.
- Plussaa siitä, että homma lähti ihan nollista. Henkilö jolle Docker oli vain tutun kuulonen termi, pääsi hyvin helposti mukaan. Ehkä nyt ainut ongelma oli se, että (varmaankin ajanpuutteen takia) käytännön tekeminen jäi aika vähiin.
- Aika paljon asiaa kahteen päivään. Pää meni kyllä pyörälle... toisaalta hyvä ja kattava läpileikkaus aiheesta, mutta paljon sulateltavaa. Ehkä olisin toivonut vähän enemmän käytännön harjoituksia vaikka se sitten olisi tarkoittanut jonkin aihe-alueen jäämistä pois.
- Varsinkin eka päivä ja toka päivältä orkestrointiasiat oikein hyvää matskua. Joitakin komentorivioptioita ja muuta pikkusälää käytiin hieman turhan yksityiskohtaisesti. Omalla kohdalla CI/CD-kuvio olisi kiinnostanut tarkemmin.
- Ajankäyttö oli hyvin hallussa


Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- materiaalin esimerkeissä paljon typoja
- Muutamia copy-paste bugeja siellä täällä. Demoja olisi saanut olla enemmän.
- Kouluttaja oli hyvä puhumaan ja selvästi tunsi kouluttamansa asiat läpikotaisin. Hyviä käytännön esimerkkejä.
- kopioidaan kankaalta komentorivi rimpsuja linuxin terminaaliin -> ei aina edes tajua mitä on tekemässä. En ehkä ollut tämän kurssin kohderyhmää.
- Harjoitusten vähäinen määrä/yksinkertaisuus ei ehkä kattanut kaikkea mitä nyt lävite käytiin. Kuten edellisessä mainitsin, aikaa oli aika vähän, joten siinä mielessä ihan ymmärrettävää.
- Hyvät materiaalit ja kouluttajalla kova asiantuntemus. Harjoitukset olisivat voineet olla vähän haastavampia ja monipuolisempia..
- Harjoituksista voisi ehkä koostaa yhden laajemman kokonaisuuden, joka rakentuisi koulutuksen aikana.

Järjestelyt
- MaD-rakennuksessa on melko heikko sisäilman laatu.
- Hyvät puitteet.
- talon vieras-wlan ei toiminut

Suosittelu 
n=14
- 11 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen  
- 3 ei osaa sanoa