Sisältö, taso ja eteneminen
- Päivä lisää jossa olisi klusterointiratkaisun läpikäynti
- Hyvin vedetty ja hyvässä järjestyksessä aiheet. Pienet tietotekniset ongelmat kun saisi pois luennoitsijan koneelta esim. powerpoint korjailuita ei tarvitse tehdä lennosta. Joihinkin asioihin olisi toivonut pääsevänsä syvemmälle.
- Paljon asiaa Docker-maailmasta, materiaalin harjoitukset vähän keskeneräisiä. Ne kannattaa käydä läpi ja korjata kuntoon.


Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Koulutusmateriaalin pohjalta asian opiskelu on aika vaikeaa.
- Jotkut asiat eivät välttämättä auenneet heti kontti-märkäkorvalle, eli ehkä vähän enemmän aukiselittämistä vaatisi.  Kuvien käyttöä opetuksen tukena voisi lisätä, asiat hamottuisivat paremmin
- Docker -koulutuksia ei liiemmin ole vielä saatavilla mutta tämä oli erinomainen ja suosittelen kaikille, jotka alkaa perehtymään aiheeseen. Kouluttaja osasi selkeästi asiansa ja sisältö tyydytti ainakin meikäläistä (noviisi Docker-maailmassa:)
- luentokalvot/harjoitukset olisi hyvä olla jaossa jo ensimmäisenä päivänä. Tämä oli ongelma varsinkin harjoitusten teossa, kun kouluttaja esitti jotain muuta ja kurssilaisen olisi samaan aikaan pitänyt tehdä harjoituksia (harjoituksen ei näkyvissä)

Järjestelyt
- Tilan voisi mainita muissakin sähköposteissa kuin ensimmäisessä, piti erikseen kaivella sähköpostista alkuperäinen kutsu, muistutuksissa ei enää mainittu paikkaa tai aikaa.
- Kiitoksia Annemari Auviselle, erittäin hyvin tiedotettu ja järjestelyt toimivat hyvin:) 

Suosittelu 
n=15 
- kaikki osallistujat suosittelisivat koulutusta kollegalleen

Uusia koulutusaiheita:
- Syvällisempää tietämystä docker orkestroinnista tulisi tarpeeseen
- Varmastikin ns. jatko-koulutus tälle aiheelle tai syvällisempi. Myöskin ympäristön (linux) käyttö nosti ehkä syvällisemmän osaamisen tarve.