Sisältö, taso ja eteneminen
- Sisältö oli kiinnostavaa ja aika sopivaa tasoltaan ainakin sellaiselle, joka on jo vähän Reactia tehnyt. Tulin paikkaamaan aukkoja, joita minulle oli jäänyt tiedoissa ja sain ne aika hyvin paikattua. Ihan vähän saattoi olla liikaa asiaa yhdelle päivälle, mutta vain vähän.
- Funktio-ohjelmoinnin käsitteitä ja konsepteja vilisi aika tavalla, vaikka se on kuitenkin suhteellisen harvinaista vielä nykyäänkin. Itselleni tämä ei tuottanut ongelmia, mutta en yllättyisi jos muille se olisi ollut ongelmallista.
- Hieman liikaa asiaa käytettävissä olevaan aikaan nähden, joka näkyi nopeana etenemisenä ja suht lyhyinä harjoituksiin käytettynä aikana.
- Hyvää olivat käytännönläheiset esimerkit, harjoitukset ja erityisesti yhteiskoodaus (koodataan kouluttajan ohjauksessa samaan aikaan, ja samalla kouluttaja "avaa" koodin tarkoitusta). Koulutukseen oli kuitenkin mahdutettu aikaan nähden liikaa asiaa. Tuntui, että kouluttaja halusi kertoa kaiken mitä tiesi asiasta, joka ei ole opiskelijan kannalta optimaalinen tilanne. Iltapäivän sisältö alkoi sen takia jossain vaiheessa mennä "yli", ei kyennyt sillä tahdilla omaksumaan uusia asioita kuin mitä slideissa tuli esille.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Asiantunteva kouluttaja.
- Edistyneemmistä asioista (react router, redux middleware) ei tehty paikan päällä itse harjoituksia.

Suosittelu  
n=9  
- 7 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen  
- 2 ei osaa sanoa