Sisältö, taso ja eteneminen 
- Taukoja oli melko paljon, joten siitä olisi saanut vähän tehostettua ohjelmaa. Joko lisää jutta (esim suorituskyvystä) tai sitten pari tunti-pari pois.
- Oli hieman yli oman osaamistason, mutta ei kovin paljon. Hyvin pääsi kuitenkin mukaan ja kaikki tehtävätkin onnisuneesti toteutettua.
- Sisältö vastasi hyvin ilmoitettua. Asiat käytiin sopivan tiivistetysti ja ne ehdittiin käymään hienosti ajan puitteissa. Rento lähestymistapa sopi ainakin minulle mainiosti. Käytännönharjoitukset olivat sopivan haasteellisia.
- Etenemistahti sopiva
- Hyvin tietomäärä ja tehtävämäärä suhteutettu koulutuksen pituuteen (päivä)

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset 
- Tehtäviä olisi ehkä voinut olla lisää pienempinä yhteen kuuluvina kokonaisuuksina. Yksi idea, joka voisi toimia (tai olla toimimatta) ottaa käyttöön näissä koulutuksissa Vesa Lappalaisen, Ville Tirrosen ja kumppanien tekemän interaktiivisen koulutusjutskahässäkän. Saisi näppärästi testattua että onko kukaan hereillä ja omista tehtävistä saisi palautteen ym.
- Ensimmäisen kerran järjestetty kurssi, joten opetusmateriaalissa hieman bugeja. Toisaalta myös hyvä asia, sillä pääsi itse vähän miettimään...
- Välillä pientä haparointia, mutta toisaalta eipähän ollut sellaista tiukkaa factan tykitystä vaan asioita pohdittiin yhdessä ääneen että mitenkäs se menikään.
- Kouluttaja eteni juuri sopivaa vauhtia ja taukoja oli sopivasti.

Järjestelyt 
- Huonot penkit. Mutta se ei liity koulutussisältöön.
Käytetty webbipohjainen järjestelmä tappoi session ruokailun aikana, ja sisäänkirjautuminen ei onnistunut vain antamalla käyttäjätunnuksen/salasanan
- Tietokone toimi, luokan löysi helposti, kahvitus ja ruokailu oli järjestetty hyvin.


Suosittelu 
n=8 
- 7 osallistujaa suosittelisi koulutusta kollegalleen, 1 ei osaa sanoa