Sisältö, taso ja eteneminen
- Sisältö toimi itselle varsin hyvin vaikken peruskurssia käynytkään. Muu osaaminen ja tietous asiasta auttoi.
- Sisältö vastasi kohtuullisesti ilmoitettua, mutta itse koulutus oli intro luontoinen ja nojasi aivan liikaa Angularin kotisivuun ja yksinkertaisiin esimerkkeihin.
- Loppupäivän ohjelmassa ei käsitelty kaikkea mitä oli koulutuksen sisällössä, tai ne käytiin nopeasti mainitsemalla/kalvolta. Koulutukseen varattua aikaa jäi kuitenkin yli.	Harjoitukset olivat aika peruskurssitasoa, ja veivät aikaa turhan paljon teoriaosuudelta. Olisin halunnut kuulla enemmän AngularJS:n käytöstä isommissa ja tosielämän projekteissa. Miten teknologia skaalautuu ja suoriutuu, mitä featureita kannattaa suosia ja mitä välttää, mitkä hyviä arkkitehtuuriratkaisuja, millaisia kustomointistrategioita toiminnan laajentamiseksi/lisäämiseksi, mitä valmiita ratkaisuja löytyy, mitä työkaluja löytyy, millaisia full stack -ratkaisuja kannattaa tutkia, jne. Toki kyseessä vain yhden päivän kurssi, joten kovin kattavasti noihin ei luonnollisestikaan ehdi paneutumaan. Mutta voisi olla materiaaleissa noista lisää. Ja kaikki materiaalit vapaasti saatavilla ja käytettävissä verkossa.
- En valitettavasti tiedä vastasiko koulutuksen sisältö ilmoitettua ohjelmaa, koska tulin tuuraamaan viime hetkellä, mutta ajatellen kurssin otsikkoa ja nähtyäni peruskurssin materiaalit, odotin tältä kurssilta korkeampaa vaikeustasoa. Jatkossa tämä kurssi saisi mennä mielestäni syvemmälle.
- Omalla kohdalla koulutuksen sisältö ei tuonut mitään uutta angularilla työskentelyyn, mutta testauksen puolelta jotain jäi taskuun. Asiat tuli hyvin käsiteltyä ja itse en kokenut ongelmia ajankäytön suhteen. Piristävä päivä toimiston ulkopuolella.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Esimerkit ja harjoitukset olisivat voineet olla soveltavampia ja tarkemmin kohdistettuja.
- Harjoitukset olivat aika suppeita ja osa suoraan angularin web-sivuilta.	Materiaalit mielummin nettiin kuin power point.
- Harjoitukset olivat turhan perustasoa, ja veivät turhan paljon aikaa. Kouluttaja osasi asiansa ja esiintyi hyvin.

Koulutusjärjestelyt
- Tietokoneluokka oli joo, mutta kaikille ei riittänyt koneita. Onneksi omalla koneella onnistui harjoitukset. Kuten pitääkin. Mielummin omalla koneella nämä, kuin laitoksen koneilla.
- Tietokoneen näppäimistö oli niin likainen, ettei siihen tehnyt mieli koskea. Muuten kaikki toimi loistavasti

Uudet koulutustarpeet
- Javascriptin koodin testaus

Palautetta antoi seitsemän osallistujaa 11:sta.