Sisältö, taso ja eteneminen
- Kouluttajan esiintyminen rauhallista ja selkeää. Enemmän olisi kaivannut yksittäisten SQL-hakujen demonstrointia eli miten haku käy tauluja läpi.	
- Mielestäni käsiteltiin hyvin, mutta taustalla ei ollut itselläni yhtään kokemusta, niin siihen nähden edettiin melko nopeasti. Tämä vaikeutti oppimista.	
- Erityisen positiivista oli, että pääsi paljon itse testailemaan.	Perusharjoituksia voisi olla enemmän, toki aika tulee vastaan.	
- Päivän koulutukseksi sisältö oli ihan ihan tarpeeksi laaja&perusteellinen "peruskurssille".	- Käsiteltiin kattavasti monia asioita, ja tahti oli sopivan rauhallinen. Ehdittiin käydä läpi kaikki monisteen asiat, vaikka enemmänkin aikaa olisi voinut olla. Harjoitustehtäviä olisi voinut olla enemmän, ainakin helpommissa tehtävissä enemmän "samantyylisiä" tehtäviä, jolloin toiston kautta olisi saanut varmuutta hakujen tekoon.


Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Hyvä koulutus		
- Voisi olla vielä erikseen materiaalia itseopiskeluun: tehtäviä ja linkkejä dokumentaatioon ym.			- Opettaja oli asiantunteva ja kertoi asiat rauhallisesti ja perusteellisesti. Pelkkiä ruusuja siis :)


Uudet koulutustarpeet
- SQL jatko

Kaikki koulutukseen osallistuneista (6/6) suosittelisivat koulutusta kollegalleen.