Sisältö, taso ja eteneminen
- Etenemistahti oli hyvä. Kurssi oli jaettu hyvin osa-alueihiinsa, joiden lopussa oli tehtävät ja lyhyt tauko. Fokus pysyi hyvin aina käsiteltävässä asiassa.
- Django kuten mainittu, olisi myös ollut kiinnostavaa kuulla REST-palvelun rakentamisesta Pythonilla (palvelun ajo + tietoturvanäkökulma)
- Aikataulu oli täysin riittämätön. Käsiteltävää asiaa oli liikaa. Tästä johtuen joitakin perusasioita jäi käsittelemättä, mutta toisaalta joihinkin extrajuttuihin käytettiin aikaa runsaasti (SQLAlchemy), kun taas toisiin ei käytännössä lainkaan (Django).
- Ajankäytön kanssa hiomista. Osa suunnitelluista asioista jäi käsittelemättä	
- Ihan jees kurssi, kohtuu toimiva henkilökohtaisiin tarpeisiini nähden.
- Olisi parempi käydä läpi kaikki Pythonin perusasiat ennen siirtymistä Pythonin laajennuskirjastojen käyttöön. Nyt moni ihan perusjuttu piti kaivaa erikseen esiin.
- Etenemistahti oli sopiva ja tehtävien tekemiselle annettiin riittävästi aikaa.	- Materiaali vaatii siistimistä ja korjauksia
- Linkkejä voisi laittaa lähdemateriaaliin ja framework siteille yms.
- Harjoitukset hyviä
- Asiaa voisi olla vähemmän, mutta niitä joita käydään läpi olisi hyvä käydä syvemmin
- Ympäristöjen asentamista olisi	- Kaikkia aiheita ei keritty käymään. mm. Django samoin kaikkia tehtäviä ei ehditty käymään. Periaatteessa tehtäviä voi tehdä samalla kun asiaa opetetaan ei välttämättä tarvitse erillistä aikaa niiden tekemiseen.			- Python on käärme

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset 
- Yleinen Python-koulutus, tutustuminen asiaan.	
- Ei tarvitse olla ihan niin vaatimaton :) Parempi kuitenkin vaatimaton osaaja kuin ylimielinen osaamaton kouluttaja.			- Ei välttis tarvitse suomentaa joka asiaa, esim. sanasto tms hoitaisi tuon asian. Helpottaa googlailua.
- Selkeitä virheitä ja epäselvyyksiä sekä koulutusmateriaalissa että tehtävissä. Jaetun koulutusmateriaalin avulla ei pystynyt tekemään annettuja tehtäviä!
- Toisen iltapäivän lähdekoodisulkeiset hieman puuduttavia, mutta annetussa ajassa ymmärrettävää.
- Melko hyvin vedetty huomioon ottaen miten laajoja asioita piti käydä sovelluskehysten osalta mm. sqlalchemy yms.			

Uudet koulutustarpeet
- Django jäi edelleen kiinnostamaan.
- Lisää python-opiskelua...


Koulutuksen osallistujista 9/12 suosittelisi koulutusta kollegalleen.