Sisältö, taso ja eteneminen
- Etenemistahti oli hieman hidas minun makuuni. Asiat käsiteltiin perusteellisesti, mutta selkeästi. Opetusta oli helppo seurata.
- Canvas elementin ohjelmointiin keskityttiin ehkä hieman liikaakin. Muuten erittäin hyvin aikataulutettu kokonaisuus.
- Taso oli hieman liian helppo. 
- Taso liian helppo sillä perus HTML- ja CSS-asiaa käytiin melko tarkasti läpi. Kurssi ei tältä osaa vastannut odotuksiani. Esimerkiksi tietyt uudet elementit olisi voinut esitellä nopeammin ja käydä pintapuolisesti läpi sen, mitä uudet asiat mahdollistavat ja tämän jälkeen pureutua käytännön työtehtäviä lähempänä olevaan tyyliin kiinni siihen mitä elementeillä voi tehdä. Hyvää oli etenkin se, että HTML5:ttä ei oletettu löytyvän kaikkialta vaan selaintuki huomioitiin sekä fallback käytös.
- Pääosin hyvä ja ilmoitettua ohjelmaa vastaava koulutus. Taso saisi kuitenkin olla korkeammalla. Nyt keskityttiin liikaa aivan perusasioihin kinuten js:n ja css:n perusteet. Esimerksiksi canvaksen piirtoesimerkit olisi voinut ohittaa nopealla demolla ja lähinnä keskittyä kertomaan mitä ominaisuuksia on tarjolla.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Asiantunteva, miellyttävä esiintymistyyli.
- Harjoitukset kyllä kuuluivat kurssin asiaan, mutta vaativuustaso ja syvyys olisi saanut olla isompi. Lisäksi jokaisen harjoituksen alussa voisi yrittää antaa hiukan aikaa omalle kokeilulle ennen vastauksen kopiointia. Nyt kopioinnin olisi melkeen voinut ohittaa pelkällä demolla ja koodin selityksellä.

Koulutusjärjestelyt
- Pöytien asettelu luokan reunoille ei ole paras mahdollinen asetelma, kun pitää seurata paljon luennointia. Mieluiten olisi voinut ohjeistaa osallistujia ottamaan oman kannettavan koneen mukaan ja pitää kurssin tavallisessa luokassa.
- Esitellyistä koodieditoreista olisi voinut olla eri vaihtoehtoja asennettuna, jolloin niitä olisi samalla päässyt kokeilemaan. Nyt oli vain notepad++, eikä muita ollut oikeuksia asentaa.
- Koneilta voisi löytyä esimerkiksi Brackets.
- Järjestelyt ja tilat olivat moitteettomat.

Uudet koulutustarpeet
- Varmaankin sen, että yritykselle, jossa työskentelen pitäisi jatkossa varmaan olla aika paljon 'tuhdimpaa' ja syvälle johonkin aiheeseen menevää asiaa.Nyt oli vähän sellainen olo, että 'nähty on, kuultu on'. Loppupuolella koulutusta tuli jotain uusia asioita esille, mutta loppujen lopuksi aika vähän. En ehkä lähtisi ihan tässä muodossa koulutusta suosittelemaan yrityksen henkilöstölle. Siellä on kuitenkin aika paljon Javascript ja UI käyttöliittymäsuunnitelun kokemusta, joten ehkä jollekin perusasiat osaavalle koodarille tästä kurssista olisi hyötyä.

Osallistujista 6/10 suosittelisi koulutusta kollegalleen.