Kaikki osallistujat suosittelisivat koulutusta kollegalleen.

Sisältö ja etenemistahti

- Hyvä kurssi. Mä nyt vaan osasin suurimman osan jutuista jo etukäteen, mutta se ei ole kurssin moka :) Opin silti monta uutta asiaa ja sain extratehtävinä tutkittua uusia juttuja :)
- Tahti olisi saanut olla hieman nopeampi erityisesti ensimmäisenä päivänä.
- Vaikka kurssi oli minulle ehkä aavistuksen liian alkeistasoa, kouluttaja osasi hyvin laajentaa myös hiukan edistyneempään asiaan tarvittaessa.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset

- Omasta mielestä kurssin toteutus oli hyvä ja opettaja piti mielenkiintoa yllä kyselemällä mutta ei kuitenkaan väkisin tivaten. Harjoitukset olivat ainakin omalle tasolle juuri sopivia koska lähtötaso JavaScriptiin oli puhdas 0. 
- Opettaja kierteli mukavasti ja auttoi jos apua kysyi. Esimerkkitehtävät myös käytiin mielestäni hyvin läpi ja kerrottiin mitä tehtiin ja miksi, jos jollekin jäi epäselväksi. 
- Myös lisätehtäviä jaettiin mukavasti jos varsinaiset harjoitukset ehti tehdä paljon ennen muita. Kaikenkaikkiaan opettavainen kurssi aiheen perusteista.
- Kouluttaja erittäin asiantunteva ja piti hyvin mielenkiinnon yllä.
- Opettaja oli asiantunteva, esiintyi luonnollisesta ja esitti asiansa selkeästi. 
- Harjoitukset tukivat kurssia.
Harjoitukset tukivat kurssia.
- En kannata "taulukonnysväys"-tehtäviä. En myöskään ole ihan varma onko materiaali-dianippu välttämättä tulostamisen arvoinen koska sitä voisi lukea hyvin ihan pdf-tiedostostakin. Yleensä (yliopistolla) tulostetut "luentomonisteet" ovat taitoltaan astetta kirjamaisemmassa muodossa.

Koulutustarpeet

- Javascriptiä olisi hyvä olla yliopiston kurssitarjonnassa.
- jatkokurssin javascriptistä (2)

Järjestelyt

Pitäiskö videotykit joskus huoltaa, ettei niitten kanssa tarvitsisi säätää?