Kaikki vastaajat suosittelisivat koulutusta kollegalleen.

Sisältö ja ajankäyttö

- Javascriptiä käytiin läpi huomattavasti perusteellisemmin kuin mitä ohjelmassa oli määritelty, mutta se oli erittäin hyvä asia koska ne tiedot uupuivat ainakin itseltä ja niitä olsi vointu vaikka vielä enemmän käydä. Ei profit voisi järjestää javascriptin jatkokurssia?
- Hyvä oli, huomioi jopa kurssin aikaisia toiveita
- Erityisen hyvää oli koulutuksen painopisteen liikuttaminen osallistujien kiinnostuksen mukaan kurssipäivinä
- Erittäin mielenkiintoinen kurssi. Asiat käytiin perusteellisesti läpi ja keskityttiin aiheisiin, jotka olivat osallistujien mielestä kiinnostavimpia. Sisältö oli kattava ja vaikeustaso kohdallaan. Joistakin käsiteltävistä asioista olisi mielellään kuullut lisääkin, mutta aikarajoitus huomioon ottaen ne kerettiin opiskelemaan kuitenkin tarpeeksi kattavasti. Etenemistahti oli mielestäni sopiva; harjoituksille jäi hyvin aikaa ja silti aihealueet opiskeltiin kiireettä.
- Kurssin sisältö oli erittäin hyvä ja kiinnostava. Samoin harjoitukset olivat sopivan kokoisia ja ne ehti tekemään mukavasti varatussa ajassa.Ehkä hieman enemmän odotin kuulevani myös sivujen sisällön määrittelystä, kun kurssi keskittyi pääasiassa logiikan ohjelmointiin.

Kouluttaja, harjoitukset ja materiaali

- Pidin siitä että kouluttaja koodasi opettaessaan eikä näyttänyt vain valmista. Harjoituksia olisi voinut olla enemmänkin ja osaan käytettiin nyt hieman liikaa aikaa.
- Kouluttajan asiantuntemus mahdollisti dynaamisemman koulutussisällön
- Harjoitukset oli sopivan pieniä ja niitä  olisi saanut olla enemmän. Kurssin nimi on vähän harhaanjohtava tällä sisällöllä. Html5:sta ei juuri käsitelty.
- Todella hyvä kouluttaja ja osasi vastata useimmiten myös aiheen ohi meneviin kysymyksiin. Myös esiintyminen oli erinomaista ja koulutusta oli mukava seurata. Ei nukuttanut!

Uudet koulutustarpeet

- Javascript-jatkokurssi olisi hyvä, nyt käytiin jo osa sen asioista ja vielä enemmänkin olisi ollut kiinnostava oppia.
- Mitä ilmeisemmin tarvetta olisi JavaScriptin jatkokurssille, missä kielen erikoisuuksiin syvennyttäisiin erityisesti
+ 3x JavaScript-jatko

Järjestelyt

- Luokan sivuilla olevat tietokoneet ovat hieman hankalat silloni kun fläppitaulu sattuu olemaan selän takana. Pidin siis itse enemmän sellaisesta luokasta jossa koneet ovat riveissä eteenpäin.
- Luokan konejärjestys hankala
- Muuten kaikki oli erinomaisesti, mutta palvelinpuolen asioita ei oikein pystynyt kokeilemaan käytännössä, koska tarvittavaa palvelinta ei ollut ilmeisesti saatavissa