Sisältö, taso ja eteneminen
- Ohjelma antoi hieman toisenlaisen kuvan sisällöstä kuin mikä oli. Olisin halunnut hieman enemmän teoriaa, koska en itse ole tj. Kouluttaja oli innostunut asiastaan ja varmasti olisi lisää annettavaa.
- Toteutus oli mielestäni liian vähän teoriaa/malliesimerkkejä sisältävää, liikaa osallistujien yritysten asioita käsittelevää. Nämä harjoitukset olisi jokainen voinut tehdä omalla työajallaan tms. 1. päivä oli parempi, 2. päivä "turha".
- Toinen päivä huomattavasti parempi kuin ensimmäinen.
- Mielestäni kyseessä ei ollut johtajakoulutus. Olin ehkä heikosti tutustunut sisältöön etukäteen, mutta odotin korkeamman profiilin koulutusta.
- Hyviä työkaluja! Joissain kohtaa jotain harjoituksia käytiin turhankin kauan & tarkkaan läpi.
- En tiedä, saatiinko kaikki käsiteltyä, koska alussa ei kerrottu, mitä odottaa. Vain jälkitehtävä käytiin läpi.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Yleisesti ottaen osasi asiansa hyvin.
- Kouluttajalla oli kokemusta, näkemystä ja tietoa. Olisi toivottua, että tietoa olisi jaettu. Nyt käsiteltiin yritysten asioita. Ei saatu tietoa, vaan oli "sparraus"kurssi.
- Kouluttaja hauska persoona, "duracel-pupu", aidosti innostunut koulutettavasta aiheesta, kiitos!
- Jotkin käytetyt lyhenteet ja ja termit olivat hakusessa kouluttajalla. Lisäksi materiaalia joutui korjaamaan kesken luennon, koska ei sopinut meille --> valmistautuminen?
- Hyvä, että oli paljon harjoituksia. Harjoitusten purkuun olisin kuitenkin toivonut jämäkämpää otetta ja ei liian laveaa keskustelua. Yrityskohtainen oli liikaa: yhden osallistujan harjoitukset jäivät purkamatta kokonaan yrityskohtaisten käsittelyn takia.

Koulutusjärjestelyt
- Hyvät kahvitukset

Uusia koulutustarpeita
- Rekrytointiprosessi & kanavat & haastattelujen toteuttaminen jne.