Sisältö, taso ja eteneminen
- Liian paljon aikaa meni ongelmien ratkaisemiseen, kun ohjelmat ei toiminu. Hypittiin materiaalissa aika paljon, ei järjestelmällisyyttä. 
- Tahti oli melko rauhallinen ja alun perusasioiden osalta hieman liiankin hidas. Käytännön työkaluja olisi voinut käsitellä syvällisemmin, mutta esiasennetut ohjelmistot eivät toimineet kunnolla.
- Hyvin pysyi mukana, vaikka IT-koulutusta ei olekaan pohjalla. Mielenkiintoinen sisältö, paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä. Välillä mentiin melko nopeasti, että vähän putosi kärryiltä.
- Liian vaikea tämmöiselle, joka on ollut vain käyttämässä web-sovelluksia eikä ole kuullut aikaisemmin mitään web-sovellusten testaamisesta. Lähinnä harjoitteiden työkalujen käyttö vaikeaa. Ei pysynyt vauhdissa mukana, kun kouluttaja näytti harjoituksia, ja olisi pitänyt itse tehdä samalla. 1. päivän iltapäivän osuus hyvä. Osa vaikeista sanoista, joita ei ymmärtänyt 1. päivän harjoituksissa selitettiin vasta 2. päivänä, väärä järjestys (esim. GET/POST). Test+nro-slicejen jutut hyviä.
- Odotin enemmän perusteisiin keskittyvää kurssia. Tämmöiselle, joka ei ole ennen ollut tekemisissä web-sovellusten testauksen kanssa, oli liikaa asioita, jotka meni yli hilseen, kun ei edes ymmärtänyt, mistä oli kyse harjoituksissa. 1. päivän iltapäivän osuus oli juuri sitä, mitä tältä odotin ja ymmärsin. Ohjelmat, joilla tehtiin harjoituksia, olivat vaikeita, kun ei monestikaan ymmärtänyt, miksi tehdään jotain. Liikaa siis vierasta sanastoa. Adoben Browserlab oli ymmärrettävää. Sekava mieli jäi harjoitteluista.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Materiaalia ei käyty järjestyksessä läpi.
- Osa tehtävistä oli niin kryptisiä, ettei niissä oikein tiennyt, mitä pitää tehdä.
- Harjoitukset, esimerkit olisi voinut etukäteen kokeilla, niin ei olisi mennyt aikaa etsimiseen.
- Harjoituksissa paljon toimimattomuutta.
- Harjoituksiin tuhrautui aikaa ja tehokkuus kärsi.
- Kouluttaja esitti asiat hyvin ja kyseli hyvin kurssilaisilta omia kokemuksia. Materiaalia ei käyty aivan siinä järjestyksessä, miten se kansiossa oli, vaan hyppimistä oli jonkin verran. Harjoituksia oli, mutta esiasennetut ohjelmat eivät toimineet.
- Työkalut ei toimi. Miksei kurssille pyydetty tuomaan omia koneita? Koulutusmateriaali osittain päivittämättä.
- Materiaali oli englanniksi, mikä oli sekä hyvä että huono asia. Hyvä, koska sanasto karttuu, huono, koska oli termejä, joita ei ymmärtänyt. Piti odottaa kouluttajan suomennosta.
- Materiaali olisi voinut olla värillisenä, kun väreillä oli oma merkitys monessa kohtaa.	

Koulutusjärjestelyt
- Ohjelmat olisivat voineet olla esiasennettuina koneille --> ajansäästö.
- Kaikkia tarvittavia ohjelmia ei oltu etukäteen asennettu.
- Ohjelmistoissa puutteellisuutta sujuvaa opiskelua ajatellen.
- Esiasennetut ohjelmat eivät toimineet ja tämän takia käytännön osiot jäivät vaillinnaisiksi, eikä kaikkia edes ollut esiasennettuina.
- Puuttui ohjelmia ja joitakin ei saatu toimimaan tai jouduttiin paljon asentamaan/muuttamaan, jotta ohjelma toimi. Tämä haittasi oppimista, kun ei itse päässyt kokeilemaan onnistuneesti.
- Ei päässyt kunnolla harjoituksia tekemään, kun ohjelmat ei toimineet.
- 2. päivän ohjelmistot ei toimineet, kuten oli oletus (Sikuli, Ruby yms.) tai niitä ei oltu asennettu (W3Af). 

Uusia koulutustarpeita
- Tietoturvakoulutus
- ISEB-sertifikaatti
- Web-sovelluksen suunnittelu ja tietoturva