Sisältö, taso ja eteneminen
- Etenemistahti ehkä liian kova, sisältö kuitenkin oli hyvää.
- Aikaa saisi olla enemmän. Jotain järkeviä kotitehtäviä, ei välttämättä testejä.
- Aikataulu ja oppimismäärä eivät kohdanneet.
- Liikaa painotettiin lopputenttiä, kun itse asian ymmärtäminen on kuitenkin se olennaisin pointti. Etukäteen tentin kielen valinta ei oikein toimi, olisiko parempi jos tentti olisi vain engl. kielinen?
- Ylätason kuvia ja asioiden yhdistäminen
- Suomenkielinen harjoituskoe
- Kokonaisuutena erittäin hyvä. Itse kun olisi vielä tajunnut lukea materiaalia kotona heti 1. päivän jälkeen, niin tentti ei olisi "pelottanut" niin paljon.
- Materiaaliin olisi hyvä olla linkkejä ennen kurssia, jotta voisi valmistautua ennalta kurssiin paremmin.
- Ongelma ei ole kouluttajan, vaan koulutuksen laatijan, mutta aiheista olisi ollut mukava vaihtaa enemmänkin ajatuksia. Kannatettavaa että olisi soveltava osuus.
- Etenemistahti oli kova. Luennon aikana olevia harjoituskymyksiä olisi voinut miettiä vähän kauemmin, nyt nopein ehti vastata ennen kuin itse oli ehtinyt lukea edes kaikki vaihtoehdot.
- Koulutusaika 08-16.00
- Mielestäni erittäin hyvä kurssi, olin todella positiivisesti yllättynyt. Etenemistahti itselleni ok, vaikka asiaa oli todella paljon.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset
- Kouluttaja osasi hommansa todella hyvin.
- Kouluttaja oli erittäin hyvä ja osasi esittää teoriapitoisen asian mielenkiintoa herättävästi. Olen aikaisemminkin ollut tekemisissä ITIL:n kanssa, mutta nyt ensimmäistä kertaa ymmärsin mistä kyse. KIITOS!
- Kouluttaja huippu! Oli ilo kuunnella asiansa osaavaa kouluttajaa!
- Erinomainen opettaja! Osasi elävöittää sinänsä tylsää aihetta niin, että jokainen minuutti oli mielenkiintoinen. Opelle siis arvosanaksi 10+! 
- Asiantuntemus ja esiintyminen hyvät
- Kouluttaja oli erinomainen. Halusi tehdä asiasta ymmärrettävän, eikä päteä omalla osaamisellaan. Esitettiin kuvauksia / esimerkkejä jotka avasivat asiaa. Ulosanti selkeää - mielestäni huippuluokkaa. Otettiin huomioon eri oppimistyylit kuten visuaalisuus / auditiivisuus.
- Erittäin asiantunteva ja pätevä kouluttaja! Hyvä esiintymään ja selkeä ulosanti, kiitos! 
- Esimerkit olivat hyviä ja käytännönläheisiä.
- Esimerkkejä enemmän tai voiko käyttää samaa esimerkkipalvelua läpi koulutuksen.
- Materiaalin kanssa oli välillä hukassa missä kohden  mennään.
- Keskustelu harjoituksia hedelmällisempää. Materiaalista oli hankala hahmottaa, mihin osaan kokonaisuutta käsiteltävä asia kuului, eli aina piti plarata taaksepäin ja katsoa, missä elinkaarivaiheessa oltiinkaan menossa.
- Esitys (ppt) ei sovi kirjalliseksi materiaaliksi etenkin, kun sisällysluettelot puuttuivat. Kokonaiskuva puuttui kokonaan ja asiat jäivät irrallisiksi --> ulkoaopettelua, ei ymmärtämistä
- Materiaali vaatii aikaa opetteluun enemmän. Ennakkoon lukeminen olisi ollut hyvä…
- Materiaaliin voisi lisätä käytännön esimerkkejä. 
- Enemmän harjoitus exameita

Koulutusjärjestelyt
- Hyvin organisoitu koulutus. Kaikki oli otettu huomioon. 
- Miksei voisi aloittaa jo aiemmin esim. jo klo 8 (8-16)? Aamukahvi sitten vaikka vasta vähän myöh. ellei onnistu klo 8.
- Hienoa, että Jyväskylässä järjestetään tällaista koulutusta!
- Kaikki ok
- Minulle soitettiin ja kysyttiin vastauksia kurssin järjestelyyn liittyen (eng/suomi -tentti). Se oli hyvä koska työkiireitä, ja email-vastaus uhkasi jäädä viime tippaan.
- Kaikki ok! Koulutustilat, hyvin opastettu, mistä löytyvät. Koulutuksen järjestäjät ilahduttavan "näkyviä" ja hyvin saavutettavissa jos tarvetta.

Uusia koulutustarpeita
- ITIL-jatkokurssit kiinnostavat ja kurssi olisi hyödyllinen muillekin tiimissäni.
- Ehkä ITIL-jatkokoulutusta