Sisältö, taso ja eteneminen
- Olisi hyvä, että asiat käsiteltäisiin ennalta ilmoitetussa järjestyksessä. Heti koulutuksen alussa olisi ollut hyvä käydä yleisemmällä tasolla läpi eri ketterät menetelmät, nyt eteneminen oli ehkä yksityiskohtaisesta yleiseen.
- Käytännön harjoittelu hyvä. Harjoituksen backlogin kohtia voisi ehkä avata/selventää.
- Olisin toivonut laajempaa katsausta myös muihin ketteriin menetelmiin. Nyt käsiteltiin lähes 100 % scrumia. Toki nytkin sai paljon uusia ideoita, vaikka scrum ei sellaisenaan sovellukaan omaan 
organisaatioon.
- Asioiden esitysjärjestystä voisi pohtia tarkemmin. Käsitteet olisi hyvä avata ennen niiden käyttöä vaikeamman asian yhteydessä.
- Minulla ei ollut aiempaa kokemusta projektin hallinnoimisesta, joten ko. asioiden seuraaminen osittain hankalaa.

Kouluttaja, materiaali ja harjoitukset - Scrum-harjoitustyö hiukan liian pitkä, poker-harjoitus hyvä
- Välillä huomasi, että materiaali ei ollut kouluttajan itsensä tekemää ja se vähän häiritsi. Olisi myös kiva, jos materiaalissa ei hypittäisi sinne tänne ja jätettäisi isoja osia kokonaan käymättä.
- Viitaten asioiden esitysjärjestykseen kalvoilla eestaas hyppiminen on hieman rasittavaa + johtaa siihen että tulee toistoa tai jotain asioita jää välistä pois… 
- Materiaali voisi olla loogisessa järjestyksessä. Nyt hypittiin eri puolilla prujua.

Koulutusjärjestelyt
- Luentosali ei ollut hyvä tällä kurssilla, kun tehtiin ryhmäharjoituksia.
- Toisen päivän ip-kahvilla oli maito, lautaset ja servetit loppu. Luokkahuoneen ilma olisi saanut olla hieman viileämpää. Keskiviikon kahvilta loppui lusikat.	
- Plussaa: 5-10 min. tauot. Miinusta: liian pitkä ruokatauko, 30 min. olisi ihan ok.

Uusia koulutustarpeita
- Projektipäällikön/scrum master -koulutus